Aanbevelingen

Er is geen betere reclame dan een positief oordeel van je klanten.

"Het CMS is, zelfs zonder enige computer kennis, zeer gebruiksvriendelijk."

Scarini Vastgoed

Het CMS is, zelfs zonder enige computer kennis, zeer gebruiksvriendelijk. Vragen worden zeer snel opgepakt en opgelost. Ook buiten de kantooruren is de support van Masterwebber geweldig, een echte aanrader!
 

Bjorn Reunis, Scarini Vastgoed

"Eindelijk een intuïtief CMS dat je als non-expert eenvoudig kunt bedienen."

InnerVisie

Eindelijk een intuïtief CMS dat je als non-expert eenvoudig kunt bedienen. Een mooie website is nu voor iedereen beschikbaar. Dat wordt nog eens extra mogelijk door de goede service van MasterWebber die je met raad en daad bijstaan als je toch eens een vraag hebt.
 

Rob Buijtendijk, InnerVisie

"Met de tools en adviezen van Masterwebber is het mij gelukt om mijn eigen online business op te starten."

Personal Trainer & Fitness Professional

Met de tools en adviezen van Masterwebber is het mij gelukt om mijn eigen online business op te starten. Ik wist niet hoe ik hieraan zou moeten beginnen, maar dankzij de professionele support is er een nieuwe deur voor mij opengegaan. Het makkelijke Website Beheersysteem maak het mogelijk om mijn eigen website aan te passen en met het Nieuwsbriefsysteem kan ik mijn abonnees informeren. Voor ieder een aanrader, laat jouw business ook tot leven komen met de tools van Masterwebber.

Met sportieve groet,

Arno Snelder, Personal Trainer & Fitness Professional

"Een goede samenwerkingspartner betreft het opzetten en ontwikkelen van een website."

Kinderopvang Baarn

Masterwebtools is voor ons, Kinderopvang Baarn, een goede samenwerkingspartner betreft het opzetten en ontwikkelen van een website. Ze luisteren goed naar wensen, koppelen snel terug en denken actief mee. En dat niet alleen tijdens het ontwikkelen van de site.

Ook daarna kun je snel en makkelijk terecht met vragen waarop je een helder antwoord krijgt en vaak een stapje meer. Een goede service dus met een snelle en persoonlijke benadering. Bijvoorbeeld betreft het invoegen van content, of vragen omtrent het statiestiekenprogramma.

Voor ons een fijne en constructieve samenwerkingspartner. We hebben er een mooie en praktisch werkbare site aan over gehouden inclusief een goede support. Met dank.

Ciska van den Bosch, Kinderopvang Baarn

"Waarom Masterwebber: aardig/vriendelijk, servicegericht en te allen tijde bereikbaar."

Netpulzzz Relatiegeschenken

Waarom Masterwebber!

Masterwebtools
Aardig/vriendelijk
Servicegericht
Te allen tijde bereikbaar
Eerlijk
RSS
Websites
Ergernis, wat is dat….
Bedenken/meedenken
Business
En niet te vergeten Twitteren
Reactiesnelheid

Janet Lam, Netpulzzz Relatiegeschenken

"De tools van Masterwebtools zijn erg gebruiksvriendelijk en fraai vormgegeven."

Online marketing bureau OMM

De tools van Masterwebtools zijn erg gebruiksvriendelijk en fraai vormgegeven. Dit zorgt ervoor dat je als gebruiker vrijwel direct kan starten omdat de tools erg intuïtief werken. En als er dan toch onduidelijkheden zijn dan wordt er snel gereageerd op de vragen die je ze per mail voorlegt. Ik werk zelf met tools van Masterwebber en schakel Masterwebber regelmatig in voor mijn opdrachtgevers.

Marco Bouman, Online marketing bureau OMM

Pakketten & Prijzen, Lees aanbevelingen of Bekijk screenshots