Over Website beheersysteem

Het Website beheersysteem (CMS) is onderdeel van de productengroep Masterwebtools.

Dit Content Management Systeem (CMS) voor website beheer is gericht op gebruiksvriendelijkheid en flexibiliteit. Met dit CMS kan je een door Masterwebber ontwikkelde zoekmachinevriendelijke (SEO) website zelf beheren, onderhouden en publiceren. Zowel de navigatiestructuur als de inhoud (teksten, plaatjes, foto's of video's) van je website kun je snel en eenvoudig aanpassen. Zo blijft jouw website altijd actueel.

Ons team

Masterwebtools is een onderdeel van Masterwebber dat in 2009 is opgericht door Fedor de Bock en Mike de Bock. Zij hebben de krachten gebundeld om een set gebruiksvriendelijke webtools te ontwikkelen waarmee ondernemers met plezier een online business bouwen.   

Fedor de Bock - co-owner, Strategie & Internet Marketing.
Is als organisatie talent actief in de ICT branche, sinds 1997 succesvol ondernemer met een sterke focus op internet marketing. 

Mike de Bock - co-owner, Productontwikkeling & Support.
Is als technisch talent actief in de ICT branche en heeft zich sinds 2005 gespecialiseerd in het ontwikkelen van internet applicaties.

Om flexibel en snel in te spelen op de marktontwikkelingen wordt samengewerkt met een netwerk van geselecteerde specialisten.