CMS

Een website wordt vaak beheerd met een content management systeem (CMS). Een CMS  geeft de gebruiker zelf de gelegenheid om op eenvoudig, zonder veel technische kennis, documenten en gegevens op een website bij te houden. Een CMS is vooral van belang voor websites waarvan de inhoud regelmatig wordt aangepast, en de inhoud in een vaste lay-out wordt gepresenteerd aan bezoekers.

Eenvoudig-in-gebruik

Eenvoudig in gebruik

Het CMS is snel en uiterst gebruiksvriendelijk. Zonder technische kennis is een website in minuten aan te passen. Alle mogelijkheden van een modern CMS zijn aanwezig. Daar waar je toch enige toelichting verwacht is online extra informatie beschikbaar.

Zelf website aanpassen

Zelf website aanpassen

Bewerk, corrigeer en publiceer eenvoudig en snel teksten, plaatjes, foto's, video's en navigatiestructuur. Zo blijft jouw door Masterwebber ontwikkelde zoekmachinevriendelijke website je meesterwerk, actueel en relevant.

Tevreden website bezoekers

Tevreden website bezoekers

Met dit CMS blijft de structuur van je website overzichtelijk. De kwaliteit van de inhoud en de navigatiestructuur zijn goed in de gaten te houden en dat levert tevreden bezoekers op.

Betrouwbaar

Betrouwbaar

Met dit web gebaseerde CMS kun je vanuit elke plek op elk moment uw website beheren. Het CMS draait volgens "Software als een Service" op de nieuwste servers van Masterwebber. Je hoeft geen software te installeren. Met een internetaansluiting en browser kun je direct starten.

Ruby on Rails

Robuust systeem

Het Website Beheersysteem is volledig ontwikkeld in het open-source framework Ruby on Rails®. Vele grote internet websites zoals Twitter en LinkedIn maken ook gebruik van Ruby on RailsĀ®

Vertrouwd aan de slag

Met vertrouwen aan de slag

Via e-mail support wordt deskundige advies en snelle ondersteuning geboden. Wij helpen je op persoonlijke wijze verder en je kunt met een vertrouwd gevoel aan de slag.

Pakketten & Prijzen, Lees aanbevelingen of Bekijk screenshots