Zoekmachines

Zoekmachines indexeren webpagina’s geautomatiseerd door middel van robots. Deze robots verzamelen allerlei informatie over jouw webpagina’s. Door zoekmachine optimalisatie (SEO) helpt je een webpagina beter te vinden, te indexeren en te rangschikken in een zoekmachine zoals Google. Als jij website pagina’s optimaliseert gaat jouw website hoger scoren in de gratis zoekresultaten en is de website beter zichtbaar.

Betrouwbaar

Betrouwbaar

Met dit web gebaseerde CMS kun je vanuit elke plek op elk moment uw website beheren. Het CMS draait volgens "Software als een Service" op de nieuwste servers van Masterwebber. Je hoeft geen software te installeren. Met een internetaansluiting en browser kun je direct starten.

Vertrouwd aan de slag

Met vertrouwen aan de slag

Via e-mail support wordt deskundige advies en snelle ondersteuning geboden. Wij helpen je op persoonlijke wijze verder en je kunt met een vertrouwd gevoel aan de slag.

Eenvoudig-in-gebruik

Eenvoudig in gebruik

Het CMS is snel en uiterst gebruiksvriendelijk. Zonder technische kennis is een website in minuten aan te passen. Alle mogelijkheden van een modern CMS zijn aanwezig. Daar waar je toch enige toelichting verwacht is online extra informatie beschikbaar.

Zelf website aanpassen

Zelf website aanpassen

Bewerk, corrigeer en publiceer eenvoudig en snel teksten, plaatjes, foto's, video's en navigatiestructuur. Zo blijft jouw door Masterwebber ontwikkelde zoekmachinevriendelijke website je meesterwerk, actueel en relevant.

Ruby on Rails

Robuust systeem

Het Website Beheersysteem is volledig ontwikkeld in het open-source framework Ruby on Rails®. Vele grote internet websites zoals Twitter en LinkedIn maken ook gebruik van Ruby on Rails®

Tevreden website bezoekers

Tevreden website bezoekers

Met dit CMS blijft de structuur van je website overzichtelijk. De kwaliteit van de inhoud en de navigatiestructuur zijn goed in de gaten te houden en dat levert tevreden bezoekers op.

Pakketten & Prijzen, Lees aanbevelingen of Bekijk screenshots